Wave zal verdergaan als Heatweed Technologies

Bezoek website
WAVE Europe B.V.

Gemeente Kampen is overtuigd van onkruidbestrijding met heet water

sensor showfoto

Gemeente Kampen gaat vanaf dit jaar de hele gemeente onkruidvrij houden met behulp van een WAVE Sensor Series op een Holder C250-werktuigdrager. De machine zal geleverd worden door Bruntink & Velco.

De Wave Sensor-methode is een effectieve en energiezuinige methode voor niet-chemische onkruidbestrijding. De methode bestrijdt alle soorten onkruid, algen en mos met behulp van heet water van 98 graden. De Wave Sensor Series waar gemeente Kampen mee gaat werken is het paradepaardje van WAVE. Met behulp van sensor-gestuurde gepatenteerde technologie wordt alleen heet water gesproeid op plekken waar onkruid staat. Hierdoor kan de laagste kostprijs per vierkante meter gerealiseerd worden.

Gemeente Kampen heeft inmiddels al een jaar ervaring met de methode én Bruntink & Velco. Afgelopen jaar heeft zij, naast het gebruik van chemische onkruidbestrijding, het bijwerk uitgevoerd met een Wave Mid Series. Door de ervaring met deze methode zijn zij overtuigd geraakt van de effectieve en efficiënte werking van heet water. Met de Wave Sensor Series in combinatie met de Holder-werktuigdrager zijn zij in staat de hele gemeente Kampen te beheren. Bruntink & Velco, gevestigd in Voorst en Huissen, heeft al sinds 2001 ervaring met de Holder-werktuigdragers in combinatie met de Wave-opbouwunits. Het bedrijf hecht dan ook veel waarde aan het partnerschap met de klant.