Wave zal verdergaan als Heatweed Technologies

Bezoek website
WAVE Europe B.V.

Milieu

Duurzaamheid = Lange termijn

WAVE is milieuvriendelijk en duurzaam met onkruid verwijderen. Heet water kan gericht worden aangebracht, heeft  een hoogte warmtegeleiding en heeft ook een lange termijn effect door de dieptewerking van het hete water op de plant. Het hete water beschadigt ook de wortel van het onkruid. De onkruidbestrijding zal met de WAVE methode onkruid verwijderen daarnaast op termijn minder inspanning vergen en op een hoog kwaliteitsniveau stabiliseren. WAVE is meer dan beheren en dringt het onkruid daadwerkelijk terug. WAVE heeft dan ook een kleine ‘carbon footprint’ of ecologische voetafdruk met onkruid verwijderen: een weergave van de mate waarin een iets of iemand het wereldwijde milieu belast. De geringe CO2-emissie die nog overblijft, compenseren wij via Trees for All.

Bent u geïnteresseerd in WAVE onkruidbestrijding dienstverlening, onkruid verwijderen of aanschaf van een onkruid machine? Neem hier gerust contact met ons op.

WAVE onkruidbestrijding heeft haar hoofdvestiging in Veenendaal. Hieronder vindt u de contactgegevens van ons, maar u kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze Dealers en Premium Partners. Samen met onze Dealers en Premium Partners zullen wij onze uiterste best doen om u vragen zsm mogelijk te beantwoorden. Voor meer informatie over WAVE onkruidbestrijding of een demonstratie neemt u contact op met de WAVE-dealer in uw regio, of WAVE Nederland.