Wave zal verdergaan als Heatweed Technologies

Bezoek website
WAVE Europe B.V.

Duurzaam onkruid verwijderen met WAVE onkruidbestrijding

Er bestaan veel soorten onkruid die op diverse manieren te verwijderen zijn. WAVE onkruidbestrijding te Veenendaal is de beste in deze bestrijding en hanteert een milieuvriendelijke methode van bestrijding. De WAVE onkruidbestrijding methode bestrijdt alle soorten algen en mos met behulp van thermische onkruidbestrijding, oftewel bestrijding met heet water.

Geen onkruid meer met producten van WAVE

Water is één van de beste energiedragers in de natuur en de WAVE onkruidbestrijding methode maakt daar zo efficiënt mogelijk gebruik van. Met 100% heet water van een temperatuur van ongeveer 98 graden, komt een energie vrij dat de celstructuur van de plant vernietigt. Bovengrondse delen van de plant sterven af en na elke behandeling raken ook de wortels verder uitgeput. De WAVE onkruidbestrijding methode dringt het onkruid duurzaam terug. WAVE onkruidbestrijding is de meest effectieve en energiezuinige methode voor niet-chemische bestrijding.

Bekijk nu onze beschikbare producten voor het verwijderen van onkruid

De producten uit de WAVE series staan garant voor 100% milieuvriendelijke bestrijding op verhardingen. Dit gebeurt uitsluitend met schoon en heet water. De WAVE series bestaan uit 3 handmachines en 3 opbouwmachines. Alle machines kunnen met oppervlaktewater worden gevuld.

Ongewenst onkruid bestrijden met WAVE onkruidbestrijding machines

WAVE onkruidbestrijding werkt als enige onkruidbestrijder CO2 neutraal. WAVE onkruidbestrijding biedt de beste prijs-kwaliteit verhouding. De duurzame machines werken veilig en schadevrij en zijn geschikt voor alle verhardingen in alle toepassingsgebieden. De WAVE onkruidbestrijding methode is ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld onderhoud aan boomspiegels, speelterreinen, sportparken, begraafplaatsen, vliegvelden, havengebieden etc. De machines zijn ook te gebruiken voor reinigingswerkzaamheden. Voor elk toepassingsgebied heeft WAVE onkruidbestrijding een passende oplossing om effectief te bestrijden.

Onkruid bestrijden met de volgende machines van WAVE:

Mini Series 11/4
Mid Series 22/8
High Series 75/30
3P Series 70/28
XL Series 120/34
Sensor Series 2.0 400/34

onkruid WAVE