Wave zal verdergaan als Heatweed Technologies

Bezoek website
WAVE Europe B.V.

Onkruid machines

De WAVE series onkruid machines bestaan uit 3 handmachines en 3 opbouwmachines. Onze onkruid machines zijn van uitstekende kwaliteit. Bij alle onkruid machines wordt het onkruid gericht bestreden. Dit gebeurt met een praktische handlans, via een handbediend doseersysteem of via sensortechniek. Alle onkruid machines kunnen met oppervlaktewater worden gevuld. Door de veilige werking en lage druk zijn de onkruid machines eenvoudig, praktisch en op alle verhardingen in te zetten.

De WAVE onkruid machines zijn ontwikkeld voor onkruidbeheersing in de openbare ruimte. Door gebruik van heet water in combinatie met lage uitstroomdruk zijn WAVE onkruid machines geschikt voor alle verharde en halfverharde oppervlakten. De wieldruk van de onkruid machines kan door middel van speciale banden worden verlaagd. Zelfs behandeling van kunstgras is mogelijk. Met de lage uitstroomdruk kan gericht, zonder schade, tot aan de gevel worden gewerkt. De handbediende zijsproeiers maken het mogelijk onkruid langs gevels, hekwerken en in de goot te behandelen. Door het gebruik van heet water met een lage, standaard kraandruk kan er geen schade ontstaan aan bestratingselementen. Dit geldt ook voor poreuze waterdoorlatende verhardingen, alsmede natuursteen. Er bestaat geen brandgevaar, geen stofbelasting, geen schade aan auto’s / lantaarnpalen en gevels en er blijven geen staaldeeltjes achter.

Hebt u vragen of bent u geïnteresseerd in WAVE onkruidbestrijding dienstverlening of aanschaf van een machine? Neem hier gerust contact met ons op. WAVE onkruidbestrijding heeft haar hoofdvestiging in Veenendaal wij zullen onze uiterste best doen om u vragen zsm mogelijk te beantwoorden.

Bekijk direct onze onkruid machines: