Wave zal verdergaan als Heatweed Technologies

Bezoek website
WAVE Europe B.V.

Onkruid tussen tegels verwijderen met de WAVE methode

Met producten van WAVE onkruidbestrijding Veenendaal, kan hardnekkige onkruid tussen tegels effectief verwijderd worden. WAVE onkruidbestrijding gebruikt heet water met een temperatuur van ongeveer 98 graden om onkruid tussen tegels te verwijderen. Het water dringt diep in de plant door, met als gevolg dat het bovengrondse deel en de wortelhals afsterft.

Een doeltreffende manier om onkruid tussen tegels te verwijderen

WAVE onkruidbestrijding is meer dan onkruid bestrijden en dringt het onkruid daadwerkelijk terug. Onkruid tussen tegels verwijderen zal dus minder vaak hoeven te gebeuren. Met de WAVE onkruidbestrijding methode wordt onkruidbestrijding op een duurzame manier aangepakt. De vrijgekomen energie maakt de celstructuur van de plant kapot. De WAVE onkruidbestrijding methode werkt bij alle planten, gras-, mos- en algensoorten.

Bekijk nu onze producten om onkruid tussen tegels te verwijderen

Onkruid tussen tegels verwijderen kan met machines uit de WAVE onkruidbestrijding series. De WAVE onkruidbestrijding series bestaan uit 3 handmachines en 3 opbouwmachines. De WAVE onkruidbestrijding machines zijn ontwikkeld voor onkruidbeheersing in de openbare ruimte. Alle machines kunnen met oppervlaktewater worden gevuld. Door de veilige werking en lage druk zijn de machines eenvoudig, praktisch en op alle verhardingen in te zetten. De machines van WAVE onkruidbestrijding kunnen gemakkelijk onkruid op lastige plekken verwijderen. Zelfs behandeling van kunstgras is mogelijk. Door de dieptewerking van deze machines kunnen ook onkruid tussen tegels efficiënt verwijderd worden.

Onkruid tussen tegels verwijderen met WAVE machines

WAVE onkruidbestrijding is milieuvriendelijk en duurzaam. WAVE onkruidbestrijding is de enige methode die onkruid daadwerkelijk terugdringt, zonder energie te verspillen. Daarnaast werkt WAVE onkruidbestrijding veilig en schadevrij bij het verwijderen van onkruid tussen tegels. Door het gebruik van heet water met een lage, standaard kraandruk kan er geen schade ontstaan aan bestratingselementen. Tevens heeft WAVE onkruidbestrijding een minimale ‘carbon footprint’ of ecologische voetafdruk. Dit is een weergave van de mate waarin een iets of iemand het wereldwijde milieu belast. De geringe CO2-emissie die nog overblijft, compenseren wij via Trees for All.

Onkruid tussen tegels verwijderen met de volgende machines van WAVE:

Mini Series 11/4
Mid Series 22/8
High Series 75/30
3P Series 70/28
XL Series 120/34
Sensor Series 2.0 400/34

onkruid tussen tegels verwijderen WAVE