Wave zal verdergaan als Heatweed Technologies

Bezoek website
WAVE Europe B.V.

Effectief onkruid verdelgen met de WAVE methode

Met de producten van WAVE onkruidbestrijding Veenendaal is onkruid verdelgen een stuk efficiënter op een duurzame manier. WAVE onkruidbestrijding gelooft in milieuvriendelijk onkruid verdelgen met behulp van puur heet water en gaat absoluut zuinig om met water en energie. Deze thermische onkruidbestrijding, oftewel onkruid doden met heet water, is gebaseerd op het overbrengen van energie op de plant. Heet water werkt snel en effectief tegen onkruid.

Een milieuvriendelijke methode voor onkruidverdelging

Het verdelgt van blad tot en met de wortel, onkruid kan niet tegen heet water en sterft af. Deze ecologische methode is geschikt voor het onderhoud van de openbare ruimte in steden, dorpen en op industrieterreinen. WAVE onkruidbestrijding bestrijdt alle soorten onkruid, algen en mos en richt zich op het verdelgen van de wortels zodat de groei stopt.

Bekijk nu onze producten voor het verdelgen van onkruid

WAVE onkruidbestrijding heeft 15 jaar ervaring met onkruidverdelging en biedt een groot aanbod in WAVE onkruidbestrijding producten. Onkruid kan het straatbeeld behoorlijk ontsieren, met de producten uit de WAVE series kan onkruid ontruimd worden. Deze series bestaan uit 3 handmachines en 3 opbouwmachines voor het verwijderen van onkruid. De duurzame machines zijn ontworpen om op een effectief en energiezuinige manier het onkruid te verdelgen. Alle machines kunnen met oppervlaktewater worden gevuld om onkruid te bestrijden. Het is zelfs mogelijk om kunstgras te behandelen voor het verdelgen van onkruid.

Onkruid verdelgen met WAVE machines

WAVE onkruidbestrijding maakt gebruik van de positieve eigenschappen van water, in combinatie met de sensortechniek resulteert dit in een zeer energiezuinige onkruidverdelgingsmethode. Door de grote energieoverdracht van heet water volstaat een lage behandelfrequentie van maximaal vier beurten per jaar. De WAVE onkruidbestrijding methode heeft voor iedere toepassing een efficiënte machine om onkruid te verdelgen. Men kan op deze manier onkruid verdelgen zonder te werken met chemische middelen waar vergunningen voor nodig zijn. Dit leidt ertoe dat WAVE onkruidbestrijding een minimale ‘carbon footprint’ of ecologische voetafdruk heeft. De geringe CO2 emissie die nog overblijft, compenseren wij via Trees for All.

Onkruid verdelgen met de volgende machines van WAVE:

Mini Series 11/4
Mid Series 22/8
High Series 75/30
3P Series 70/28
XL Series 120/34
Sensor Series 2.0 400/34

 

onkruid verdelgen WAVE