Wave zal verdergaan als Heatweed Technologies

Bezoek website
WAVE Europe B.V.

Met water onkruid verwijderen door de WAVE methode

Onkruid verwijderen met producten van WAVE onkruidbestrijding Veenendaal door gebruik te maken van heet water. Dit water heeft een temperatuur van ongeveer 98 graden waardoor het hete water het onkruid verwijdert en ook de wortel van het onkruid verwijdert.

Snel onkruid verwijderen met water

De WAVE onkruidbestrijding methode dringt het onkruid daadwerkelijk terug en zal dus minder vaak hoeven te gebeuren. Bij het verwijderen kan het hete water gericht worden aangebracht, heeft het verwijderen een hoogte warmtegeleiding en heeft het ook een lange termijn effect door de dieptewerking van het hete water op de plant.

Bekijk nu onze producten voor het verwijderen van onkruid

Onkruid verwijderen kan met machines uit de WAVE onkruidbestrijding series. Deze series bestaan uit 3 handmachines en 3 opbouwmachines. Alle machines kunnen met oppervlaktewater worden gevuld om onkruid te bestrijden. Het is zelfs mogelijk om kunstgras te behandelen voor het verwijderen van onkruid. Met de lage uitstroomdruk kan men gericht, zonder schade, tot aan de gevel onkruid verwijderen. De handbediende zijsproeiers maken het mogelijk onkruid te verwijderen langs gevels, hekwerken en in de goot.

Onkruid verwijderen met WAVE machines

Door het gebruik van heet water met een lage, standaard kraandruk kan men onkruid bestrijden zonder schade aan bestratingselementen. Door het gebruik van water, de lage druk en de veilige werking kunnen de machines eenvoudig, praktisch en op alle verhardingen onkruid verwijderen. Men kan op deze manier onkruid verwijderen zonder te werken met chemische middelen waar vergunningen voor nodig zijn.

Door het gebruik van heet water als energiedrager voor het verwijderen, wordt met een afgemeten hoeveelheid water een zeer goed resultaat geboekt. De WAVE onkruidbestrijding methode gaat dus verder dan verwijderen, het zorgt ook dat men minder vaak onkruid hoeft te verwijderen omdat de wortel wordt verwijderd. WAVE onkruidbestrijding heeft dan ook een kleine ‘carbon footprint’ of ecologische voetafdruk: een weergave van de mate waarin een iets of iemand het wereldwijde milieu belast. De geringe CO 2 emissie die nog overblijft, compenseren wij via Trees for all.

Onkruid gaan verwijderen met de volgende machines van WAVE:

Mini Series 11/4
Mid Series 22/8
High Series 75/30
3P Series 70/28
XL Series 120/34
Sensor Series 2.0 400/34

onkruid verwijderen WAVE 2