Wave zal verdergaan als Heatweed Technologies

Bezoek website
WAVE Europe B.V.

Onkruidbrander? Gebruik de WAVE onkruidbestrijding methode met heet water

Onkruid branden is een oplossing om bestaande onkruiden direct te bestrijden. Met behulp van een onkruidbrander wordt het onkruid gedurende een korte periode blootgesteld aan een zeer hete brandhaard. Door de intensieve kortstondige hitte verbrand het onkruid direct. Het toepassen van de WAVE onkruidbestrijding methode, heet water, is daarentegen een veilige en effectieve methode. Er is geen risico op brandgevaar, zoals met de toepassing van een onkruidbrander (gas en handbranders) niet is uit te sluiten.

Onkruidbrander op een veilige manier met heet water

De effectiviteit van heet water is zo groot, dat er met weinig beurten een goed resultaat is te bereiken. Heet water is een veel toegepaste manier van onkruid verwijderen. De WAVE onkruidbestrijding methode is ook zeer geschikt voor het bestrijden van de groene aanslag (algen en mossen) en kan zonder risico worden toegepast.

Veilig onkruid verwijderen kan met machines uit de WAVE onkruidbestrijding series. Water is een veel beter middel voor de overdracht van warmte dan hete lucht of stoom, zoals de onkruidbrander, om onkruid te bestrijden. De WAVE onkruidbestrijding series bestaan uit 3 handmachines en 3 opbouwmachines voor het verwijderen van onkruid. Alle machines kunnen met oppervlaktewater worden gevuld om onkruid te bestrijden.

Bekijk nu onze beschikbare producten voor onkruidbestrijding

Water is één van de beste energiedragers in de natuur en de WAVE onkruidbestrijding methode maakt daar zo efficiënt mogelijk gebruik van voor het onkruid bestrijden. De WAVE onkruidbestrijding methode met heet water is bij uitstek geschikt om zonder schade aan de structuur of het oppervlak (rubber, steenslag, kunstgras), het onkruid op een effectieve manier te verwijderen. Daarnaast zijn de machines. in tegenstelling met de onkruidbrander, makkelijk in gebruik omdat de machines de verhardingen niet dusdanig verwarmen dat er een gevaar voor brandblaren optreedt.

WAVE producten veiliger dan onkruidbrander

De meerwaarde van WAVE onkruidbestrijding ligt niet alleen in het productaanbod, maar ook in de advisering en ondersteuning die wij een klant kunnen bieden op het gebied van onkruidbestrijding. Uit onderzoek blijkt dat de WAVE onkruidbestrijding methode de milieuvriendelijke en veiligste methode is van onkruidbestrijding in vergelijking tot de onkruidbrander. Heet water heeft zo veel impact dat de WAVE onkruidbestrijding met relatief weinig beurten de bestratingen er goed uit kan laten zien. WAVE onkruidbestrijding kent geen brandgevaar en kan overal worden ingezet. Het resultaat is een schoon egaal straatbeeld het hele jaar door. WAVE onkruidbestrijding heeft dan ook een kleine ‘carbon footprint’ of ecologische voetafdruk: een weergave van de mate waarin een iets of iemand het wereldwijde milieu belast. De geringe CO2-emissie die nog overblijft, compenseren wij via Trees for All.

Mini Series 11/4
Mid Series 22/8
High Series 75/30
3P Series 70/28
XL Series 120/34
Sensor Series 2.0 400/34

onkruidbrander WAVE