Wave zal verdergaan als Heatweed Technologies

Bezoek website
WAVE Europe B.V.

Ook in Duitsland is de onkruidmarkt stevig in beroering

Wave News 26 sept

Nederland heeft de ergste dynamiek op gebied van onkruidbeheer achter de rug, maar in Duitsland is dit thema nog onverminderd actueel. Opvallend daarom dat op de Duitse Galabau een groot aantal Nederlandse aanbieders van onkruidmachines op de beursvloer te vinden waren.

Wave presenteerde op Galabau een overzicht van het complete machinepark. In de wereld van alternatieve onkruidbestrijding is veel gaande.

Jeroen van de Ven van Wave: ‘Europabreed, maar zeker ook in Duitsland staat dit onderwerp hoog op de agenda. Opdrachtgevers in de groensector zijn naarstig op zoek naar alternatieve oplossingen voor onkruidbestrijding. Een enorme groeimarkt waar de sensortechnologie van Wave de beursbezoekers zeer aanspreekt.’

Beursactie
Op de Galabau heeft Wave, Europees markleider in de heetwatermethode, gezamenlijk met Holder een beursactie opgezet. De actie houdt in dat de eindklant bij aankoop van een Wave Sensor Serie op een Holder C250/C270 voor 1 oktober 2016 een aanzienlijke korting ontvangt. Dit heeft erin geresulteerd dat tijdens de beurs al vier Sensor Machines zijn verkocht en twee XL Series.

(Bronvermelding: http://stad-en-groen.nl/nieuws.asp?id=41-15303)