Wave zal verdergaan als Heatweed Technologies

Bezoek website
WAVE Europe B.V.
Kwaliteit van WAVE

Kwaliteit van WAVE

Door de dieptewerking van heet water is de WAVE onkruidbestrijding methode efficiënt en kan met relatief weinig behandelingen het hele jaar door een schoon, egaal straatbeeld worden bereikt. Voor een relatief lage prijs wordt een hoge kwaliteit geleverd. Om de hoge kwaliteitsstandaard van de WAVE onkruidbestrijding methode te waarborgen, laten wij per jaar meerdere representatieve praktijksituaties onderzoeken door een onafhankelijk onderzoeksbureau. Uit de rapportages blijkt dat de WAVE onkruidbestrijding methode ruimschoots voldoet aan de gevraagde kwaliteit. Door de dieptewerking is WAVE onkruidbestrijding zeer goed in staat om met reële kosten een CROW A- of hoge B-kwaliteit te leveren. De praktijk leert dat het gebruik van de WAVE onkruidbestrijding methode tegen onkruid de onkruiddruk op termijn structureel vermindert. Hieruit blijkt dat de WAVE onkruidbestrijding methode niet alleen beheert, maar ook werkelijk terugdringt.

Bent u geïnteresseerd in WAVE onkruidbestrijding dienstverlening of aanschaf van een machine? Neem hier gerust contact met ons op.

WAVE onkruidbestrijding heeft haar hoofdvestiging in Veenendaal. Hieronder vindt u de contactgegevens van onze medewerkers, maar u kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze Dealers en Premium Partners. Samen met onze Dealers en Premium Partners zullen wij onze uiterste best doen om u vragen zsm mogelijk te beantwoorden.