Wave zal verdergaan als Heatweed Technologies

Bezoek website
WAVE Europe B.V.
Stichting NCO

Stichting NCO

Stichting NCO (Stichting Niet-Chemische Onkruidbestrijding op verhardingen) is de brancheorganisatie van niet-chemische methoden en technieken van onkruidbestrijding in Nederland. Voorbeelden hiervan zijn heet water, hete lucht, branden en borstelen. Stichting NCO ziet het als haar taak om objectieve kennis en informatie over niet-chemische onkruidbestrijding te verspreiden en te delen en kennis over niet-chemische onkruidbestrijding toegankelijk te maken. Stichting NCO heeft als doel de ontwikkeling en bevordering van niet-chemische onkruidbestrijding van onkruid op verhardingen. Daarvoor is het van belang dat deze innovatieve methodieken ook kunnen rekenen op een goede toegang tot de markt. Deze markttoegang is op dit moment echter onvoldoende gewaarborgd. In dat kader is Stichting NCO betrokken bij de totstandkoming de Tweede Nota Duurzame Gewasbescherming; Staatssecretaris Mansveld (Infrastructuur en Milieu) laat het verbod op het giftige onkruidbestrijdingsmiddel glyfosaat op zogenoemde ‘verhardingen’ al per begin 2016 ingaan. Daarmee neemt zij haar verantwoordelijkheid voor een goed milieu en de gezondheid van mensen. Dit schrijft Mansveld op 3 september 2013 in een brief aan de Tweede Kamer. Meer informatie kunt u vinden op onze website: http://www.stichting-nco.nl/

Bent u geïnteresseerd in WAVE onkruidbestrijding dienstverlening of aanschaf van een machine? Neem hier gerust contact met ons op.

WAVE onkruidbestrijding heeft haar hoofdvestiging in Veenendaal. Hieronder vindt u de contactgegevens van onze medewerkers, maar u kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze Dealers en Premium Partners. Samen met onze Dealers en Premium Partners zullen wij onze uiterste best doen om u vragen zsm mogelijk te beantwoorden.