Wave zal verdergaan als Heatweed Technologies

Bezoek website
WAVE Europe B.V.

Scala aan machines tijdens open dagen Marcel van Dyck

Multihog open dagen Marcel van Dyck

Marcel van Dyck organiseerde woensdag 22 en donderdag 23 juni in samenwerking met boomkwekerij Arbor ‘Opendeurdagen’ in het Vlaamse Houtvenne.

Tijdens de dagen werd vrijwel het gehele programma van Van Dyck getoond, met merken als Wave, GKB, Shibaura, Weed Control en Trilo. Bijzondere aandacht ging uit naar de Multihog-series MX, in het bijzonder de nieuwe CX-serie, de compacte werktuigdragers die Marcel van Dyck vorig jaar voor het eerst presenteerde op Agribex.

Naast demonstraties als ‘hoog gras maaien’, ‘vegen’ en ‘rooien van grote bomen’ verzorgden verschillende personen een presenatie; Huub Hiddema over alternatieve onkruidbestrijdingen, Marc van Iersel over micro-organismes in de bodem, Ronnie Nijboer over de historie achter de iepenziekte en Erik de Waehle over de juiste boom op de juiste plaats. De dag werd afgesloten met een uitgebreide barbecue.

Het was de eerste keer in jaren tijd dat het bedrijf een open dag van deze omvang organiseerde voor relaties en andere geïnteresseerden. Gerard Vels, de Nederlandse vertegenwoordiger van Marcel Van Dyck, kijkt terug op een succesvolle editie. “We hebben lovende reacties gekregen”, vertelt hij. “Door de weersomstandigheden konden bezoekers van enkele Belgische gemeenten de tweede dag helaas niet aanwezig zijn, omdat zij stand-by moesten staan. Desondanks konden we rekenen op 700 tot 800 bezoekers.”

Naar verwachting krijgen de open dagen een tweejaarlijks vervolg; de volgende editie zal dus waarschijnlijk in 2018 plaatsvinden.

Bron: http://stad-en-groen.nl/nieuws.asp?id=41-14795