Wave zal verdergaan als Heatweed Technologies

Bezoek website
WAVE Europe B.V.

Wave aanwezig op Dag van de Openbare Ruimte Maastricht

 

Wave Mini

Wave Weed Control is aanwezig op de Euregio-editie van de Dag van de Openbare Ruimte, die 2 juni aanstaande plaatsvindt. Op de beurs zal het bedrijf drie van haar machines tonen: de Sensor Series, Mid Series en Mini Series.

De Wave Sensor Series is een op- of aanbouwmachine geschikt voor de behandeling van grote oppervlakten. Dit model kan op diverse werktuigdragers opgebouwd worden. De Mid- en Mini Series zijn handwerktuigen die voorzien zijn van een handlans. De Mid Series zijn geschikt voor kleine tot middelgrote oppervlakten. Het model kan vervoerd worden op een aanhangwagen of pick-up. De Mini Series zijn geschikt voor de wat kleinere oppervlakten en kunnen op ieder eenvoudig onderstel verplaatst worden, van kruiwagen tot bolderkar en van aanhanger tot clubcar.

Euregio-editie
De Dag van de Openbare Ruimte Euregio biedt een platform voor openbare ruimte-professionals die te maken hebben met het ontwerp, aanleg, onderhoud en beheer van openbare ruimte, recreatieve voorzieningen, speeltuinen, outdoor, groene gebieden en  verkeer. Bezoekers ontmoeten fabrikanten en leveranciers in de segmenten spelen, licht, groen, straatmeubilair, bestrating, landschapsarchitectuur & ontwerp, verkeer & mobiliteit en advies & beheer.

Wave is op de beurs te vinden op standnummer 2.26.