Wave zal verdergaan als Heatweed Technologies

Bezoek website
WAVE Europe B.V.

WAVE op Dag van de Openbare Ruimte

WAVE neemt deze week (woensdag 7 en donderdag 8 oktober) deel aan de Dag van de Openbare Ruimte. Plaats van handeling is Expo Houten. U vindt WAVE in stand 3.000.

De gratis toegankelijke vakbeurs Dag van de Openbare Ruimte is hét jaarlijkse ontmoetingsmoment voor iedereen die zich binnen het werkveld openbare ruimte professioneel bezighoudt met zaken als ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer. Vorig jaar trok de beurs 5.081 professionals als gemeentelijke beleidsmakers, diensthoofden, gebiedsregisseurs, projectmanagers, landschapsarchitecten en stedenbouwkundigen. Bij ruim 430 exposanten doen ze inspiratie op en maken ze kennis met de nieuwste producten, trends en oplossingen voor een moderne en leefbare omgeving. Via lezingen worden ze bovendien in staat gesteld hun kennis bij te spijkeren.

Woensdag 7 oktober is de beurs geopend van 10.00 tot 18.00 uur; donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. Gratis registreren kan via de site www.openbareruimte.nl. Behalve de toegang tot de beurs zijn ook de lezingen, de koffie, thee en frisdrank, het parkeren en de pendelbus tussen NS station Houten en Expo Houten gratis. Het adres van Expo Houten is Meidoornkade 24.

dor2015nlbeurslogo140px (1)