Wave zal verdergaan als Heatweed Technologies

Bezoek website
WAVE Europe B.V.

WAVE op Groentechniek Holland

GroenTechniek

Van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 september aanstaande vindt op de expositievelden van Walibi in Biddinghuizen de tweede editie van GroenTechniek Holland plaats, de tweejaarlijkse en tevens grootste vakbeurs voor groenprofessionals. Toonaangevende fabrikanten en dealers laten de bezoekers kennismaken met de nieuwste producten van zo’n 450 merken. Ook WAVE is van de partij.

WAVE presenteert er een overzicht van het complete machinepark en heeft tevens een primeur in petto. De directie wil er nog niet al teveel over kwijt, maar licht na enig aandringen een klein tipje van de sluier op: “Het gaat om een nieuwe versie van een van onze opbouwmachines; een versie die ondanks de grotere capaciteit aanzienlijk smaller en lichter is dan zijn voorgangers en daardoor uitermate geschikt is voor de behandeling van bijvoorbeeld trottoirs.”

GroenTechniek Holland is volgens de organisatie een absolute must voor iedereen die professioneel actief is in de groene, openbare ruimte. ‘Het is een grote ‘one-stop-shop’ voor een ieder die op wat voor wijze dan ook beroepsmatig te maken heeft met de aanleg en het onderhoud van de publieke ruimte’, aldus de organisatie in een persbericht. ‘Alle bekende merken tonen er hun machines, gereedschappen, installaties en onderdelen. Daarnaast worden er tal van demonstraties gegeven.’

GroenTechniek Holland is dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entree en het parkeren zijn gratis. Bezoekers dienen zich wel vooraf te registreren. Dat kan via www.groentechniekholland.nl.