Wave zal verdergaan als Heatweed Technologies

Bezoek website
WAVE Europe B.V.

WAVE proudly presents: de Mini series 14/6 handmachine

miniseries

De Mini Series 14/6. Ook deze handmachine is door gebruik van heet water in combinatie met lage uitstroomdruk geschikt voor gebruik op zowel verharde als half verharde oppervlakten. Zelfs kunstgras laat zich door deze machine eenvoudig reinigen.

Net als de andere machines van WAVE is de Mini Series 14/6 ontwikkeld voor de meest effectieve manier van onkruidbestrijding in de buitenruimte. Dankzij de lage uitstroomdruk kan met de Mini Series gericht en zonder schade tot aan de gevel gewerkt worden. Tevens beschikt deze machine over een reinigingsfunctie waarbij met koud en warm water met een druk tot 110 bar gewerkt kan worden. Hierbij kunt u denken aan het reinigen van gevels, (stads)meubilair en kunstwerken, maar natuurlijk ook aan bestrating en vlonders.

Een ander voordeel is dat de Mini Series 14/6 eenvoudig op vrijwel ieder onderstel geplaatst worden: van kruiwagen tot bolderkar. Om van een continue watertoevoer verzekerd te zijn, kan de machine ook op een tuinslangkoppeling worden aangesloten. Dankzij het compacte formaat kan de machine bovendien snel naar iedere uithoek van het te behandelen terrein worden verplaatst om daar professioneel zijn werk te doen.

De duurzame en compacte Mini Series 14/6 is onder andere voorzien van elektronische temperatuurregeling, een instelbare antikalkpomp, waterleidingaansluiting en een ergonomische en lichtgewicht handlans. Een pomp voor het gebruik van oppervlaktewater is optioneel.