Wave zal verdergaan als Heatweed Technologies

Bezoek website
WAVE Europe B.V.

WAVE Weed Control klaar voor de toekomst

page-2

WAVE Weed Control, Europees marktleider in heet water technologie voor onkruidbestrijding, gebruikt de aankomende winterperiode om zich optimaal voor te bereiden op de veranderende wetgeving en de daarmee samenhangende groei binnen de alternatieve onkruidbestrijding.

Binnen de salesorganisatie van WAVE is Jan van der Zanden aangetrokken om de verdere groei binnen de Benelux te coördineren. Daarnaast wordt de serviceafdeling verder uitgebreid en geoptimaliseerd en worden alle WAVE dealers bijgeschoold om hun (toekomstige) klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.

Zoals u wellicht al gehoord heeft in de markt of gezien heeft op de beurs, komt WAVE in de zomer van 2016 met een nieuwe WAVE Sensor Series met een zeer gebruiksvriendelijke en sensorgestuurde doseerunit van 80 cm breed, die daarmee ook geschikt is voor kleinere werktuigdragers. Deze machine heeft een uiterst gunstige aanschafprijs. Dankzij de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding wordt alom verwacht dat deze nieuwe Sensor Series de concurrentieslag met de volvelds heetwater oplossingen ruimschoots gaat winnen.